جزوه آزمایشات تجزیه مواد غذایی

جزوه آزمایشات تجزیه مواد غذایی

آزمایشات تجزیه مواد غذایی ،کد 0220 با فرمت PDF

مشخصات فایل

تعداد صفحات 95
حجم 5321 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی جزوه

توضیحات کامل

فهرست مطالب:


رعايت نكات ايمني در آزمايشگاه           

مقدمه

روش تهیه انواع محلول های آزمایشگاهی

آماده سازي نمونه

اندازه گیری رطوبت  

اندازه گیری خاکستر

آزمایشات چای

آزمایشات سوسیس

آزمایشات سرکه

آزمایشات آب

آزمایشات پنیر

آزمایشات آرد

آزمایشات رب گوجه فرنگی

آزمایشات کمی و کیفی قندها

 آزمایشات عسل

 آزمایشات آب میوه


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


مطالب تصادفی